Yoga & Meditatie

Een vast moment in de week om tot rust te komen en te ontspannen.
 

Mindfulness Yoga

In deze lessen combineren we houdingen en oefeningen uit de klassieke hatha yoga en mindfulnesstraditie en ga je bewust ervaren hoe je fysiek en mentaal met grenzen en spanning omgaat.

De houdingen stimuleren je organen, versterken je spieren en vergroten je balans en flexibiliteit. Je leert je adem te gebruiken als anker om je te concentreren of rustig te worden als dat nodig is. Daarnaast leer je te luisteren naar jezelf en aandacht te geven aan de dingen zoals ze zijn: bewust, op het moment zelf en zonder te oordelen.
 

Yin Yoga

Yin Yoga is gericht op het ontspannen van de spieren, de gewrichten en het bindweefsel. In deze lessen worden de yogahoudingen langer vastgehouden (drie tot vijf minuten) waardoor je alle kans krijgt om in je eigen tempo in de houding te komen en spanning los te laten. Tijdens de oefening ga je niet alleen je lichaam beter aanvoelen en observeren, maar ook je gedachten en emoties. 

Deze meditatieve vorm van yoga helpt dus om jezelf beter te leren kennen: fysiek, mentaal en emotioneel.
 

Mindfulness Meditatie
Binnenkort meer informatie.
 

Vanaf januari 2019 worden alle lessen in vaste blokken aangeboden. Je kunt je inschrijven voor een of meerdere blokken. Ook als je geen ervaring met yoga, meditatie of mindfulness hebt. 

Inschrijven/reserveren kan via de agenda. Mocht er geen plaats meer vrij zijn of wil je de lessen individueel of met een eigen groep volgen, neem dan even contact op voor de mogelijkheden.

Contact

MindfulCenter
Kerkstraat 27
4132 BD Vianen

0347 35 55 00