Yvonne Koedam, eigenaar MindfulCenter

MindfulCenter is ontstaan uit mijn verlangen terug te keren naar wat voor mij de essentie en leidraad in het leven is:

Zijn waar je bent, zien wat er is, kiezen hoe je verder gaat.

Deze persoonlijke invulling van het begrip mindfulness helpt mij rust en ruimte te creëren in mijn dagelijks bestaan. Toen ik in mijn coachingspraktijk in toenemende mate geconfronteerd werd met stressgerelateerde problematiek ontstond het idee om dit levensmotto te vertalen in praktische toepassingen voor bedrijven en particulieren.

Koedam Consult, het bedrijf dat ik in 1998 oprichtte, werd omgedoopt tot MindfulCenter. De naam is veranderd, wat blijft is mijn persoonlijke benadering en aandacht voor wat er in het hier en nu aan de orde is. Mijn stijl: no-nonsens, helder en direct.

Mijn achtergrond: 
Personeel & Arbeid, coachopleiding ITIP, allround mediator, focusing, systeemgericht werken, familie- en organisatieopstellingen, DISC, yogadocent, mindfulness Radboud umc.

MindfulCenter is gecertificeerd voor het gebruik van TTI Success Insights instrumenten en conformeert zich aan de Internationale Ethische Gedragscode (IECG) van de NOBCO/EMCC. 

Contact

MindfulCenter
Kerkstraat 27
4132 BD Vianen

0347 35 55 00
Mindfulness bij de brandweer

Mindfulness bij de brandweer

Geplaatst op: 2017-03-29

De Brandweeracademie (onderdeel van het Instituut Fysieke Veiligheid) heeft onderzoek gedaan naar het toepassen van mindfulness bij commandovoering. Het beoefenen van mindfulness, aldus het rapport: kan een bi...

Lees meer Meer nieuws
MindfulCenter opent zijn deuren

MindfulCenter opent zijn deuren

Geplaatst op: 2017-02-03

Met ingang van 1 februari 2017 is MindfulCenter officieel de nieuwe naam van Koedam Consult. Vanuit Koedam Consult begeleidde ik de afgelopen twintig jaar honderden mensen - individueel en...

Lees meer Meer nieuws