MindfulCenter opent zijn deuren

Met ingang van 1 februari 2017 is MindfulCenter officieel de nieuwe naam van Koedam Consult. Vanuit Koedam Consult begeleidde ik de afgelopen twintig jaar honderden mensen - individueel en in teamverband - in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Met plezier kijk ik terug op die periode en alle ontmoetingen.

Met MindfulCenter breekt er een nieuwe fase aan. MindfulCenter is voortgekomen uit mijn verlangen terug te keren naar wat voor mij de essentie en leidraad in het leven is:

Zijn waar je bent, zien wat er is, kiezen hoe je verder gaat.

Deze persoonlijke invulling van het begrip mindfulness heeft geresulteerd in een methodiek om te ontsnappen aan de waan van de dag. Voor MindfulCenter heb ik deze methodiek vertaald in programma's voor bedrijven en particulieren. 

Ik zie uit naar de komende twintig jaar! Graag tot ziens,

Yvonne

Contact

MindfulCenter
Kerkstraat 27
4132 BD Vianen

0347 35 55 00
Mindfulness bij de brandweer

Mindfulness bij de brandweer

Geplaatst op: 2017-03-29

De Brandweeracademie (onderdeel van het Instituut Fysieke Veiligheid) heeft onderzoek gedaan naar het toepassen van mindfulness bij commandovoering. Het beoefenen van mindfulness, aldus het rapport: kan een bi...

Lees meer Meer nieuws
MindfulCenter opent zijn deuren

MindfulCenter opent zijn deuren

Geplaatst op: 2017-02-03

Met ingang van 1 februari 2017 is MindfulCenter officieel de nieuwe naam van Koedam Consult. Vanuit Koedam Consult begeleidde ik de afgelopen twintig jaar honderden mensen - individueel en...

Lees meer Meer nieuws