DISC-training

Botsende karakters en culturen met elkaar verbinden. Dat is de essentie van de DISC-training.  

Verschillen in gedragsstijlen zorgen nogal eens voor gedoe. In deze training leer je die verschillen te overbruggen en breng je meer rust, balans en kwaliteit in de samenwerking.

We werken met het DISC-gedragsmodel. In dit model wordt gedrag onderverdeeld in vier hoofdstijlen, waarbij iedere stijl zijn eigen kleur heeft, letterlijk en figuurlijk. Het model is praktisch en eenvoudig aan te leren. 

Je krijgt inzicht in wat de kenmerken en de kwaliteiten van de vier stijlen zijn en hoe ze zich tot elkaar verhouden. Zichtbaar wordt wat de effecten zijn op de interactieprocessen, communicatiepatronen en teamontwikkeling. Er ontstaat meer waardering en begrip voor elkaars stijl, kwaliteiten komen beter uit de verf en er komt meer verbinding in de samenwerking.

MindfulCenter biedt DISC-trainingen aan in verschillende varianten, van workshops tot trainingstrajecten. Ter ondersteuning of verdieping is het ook mogelijk TTI Success Insights gedragsprofielen of teamprofielen op te stellen. MindfulCenter is hiervoor gecertificeerd.

Benieuwd welke vorm voor jullie passend is?  Neem contact op, we denken graag met je mee.

Contact

MindfulCenter
Kerkstraat 27
4132 BD Vianen

0347 35 55 00