Teamcoaching

Aandacht voor elkaar en reflecteren op het eigen doen en laten van het team. Dat is de essentie van teamcoaching bij MindfulCenter.

Door de waan van de dag schiet de aandacht voor het eigen team er nog wel eens bij in. In teamcoaching wordt de dagelijkse hectiek in een realistisch perspectief geplaatst. Het team leert de eigen werkelijkheid opnieuw tegen het licht te houden en krijgt daardoor meer zicht op:

  • wat er in het hier-en-nu echt aan de orde is en aandacht behoeft
  • wat dat vraagt van de teamleden en hoe het team zich daartoe verhoudt
  • wat de gedragspatronen en onderliggende denkbeelden zijn
  • wat de effecten zijn op de samenwerking en teamontwikkeling


Door aandacht te geven aan de processen binnen het team kan er worden geleerd van elkaars ervaring en breng je meer rust, focus en verbinding in de samenwerking.

Er zijn verschillende vormen van teamcoaching mogelijk, van eenmalige bijeenkomsten tot jaarabonnementen. Benieuwd welke vorm van teamcoaching geschikt is voor jouw team? Neem vrijblijvend contact op, MindfulCenter denkt graag met je mee.

Contact

MindfulCenter
Kerkstraat 27
4132 BD Vianen

0347 35 55 00
Mindfulness bij de brandweer

Mindfulness bij de brandweer

Geplaatst op: 2017-03-29

De Brandweeracademie (onderdeel van het Instituut Fysieke Veiligheid) heeft onderzoek gedaan naar het toepassen van mindfulness bij commandovoering. Het beoefenen van mindfulness, aldus het rapport: kan een bi...

Lees meer Meer nieuws
MindfulCenter opent zijn deuren

MindfulCenter opent zijn deuren

Geplaatst op: 2017-02-03

Met ingang van 1 februari 2017 is MindfulCenter officieel de nieuwe naam van Koedam Consult. Vanuit Koedam Consult begeleidde ik de afgelopen twintig jaar honderden mensen - individueel en...

Lees meer Meer nieuws